Juiste naamgeving en conventies

Wanneer je meer koppelingen hebt of gaat maken, wordt het beheer steeds complexer en wordt overzicht houden soms een uitdaging. Door vanaf het begin af aan de juiste naamgeving te gebruiken.

Een voorbeeld voor goede naamgeving kan zijn.

[PROCES ID] - [KOPPELINGSNUMMER] - [ACTIE] - [BRON ENTITEIT] → [DOEL ENTITEIT] - [Omschrijving]

001 - 001 - Insert - Salesforce Oppertunity → AFAS Profit Project - Aanmaken bestand

001 - 002 - Insert - Salesforce Oppertunity → AFAS Profit Project - Aanmaken Project