U-Turn Studio (bèta)

U-Turn Studio is een gloednieuw onderdeel binnen het integratieplatform U-Turn. U-Turn Studio is ontworpen met het oog op de wensen en behoeften van gebruikers zoals applicatiebeheerders.

Binnen U-Turn Studio kun je door de visuele en intuïtieve interface je eigen flow opbouwen door bouwbloken naar een canvas te slepen, waarbij elk bouwblok een onderdeel van het proces vertegenwoordigt.

In U-Turn Studio zijn er verschillende handige functionaliteiten beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld meerdere koppel-acties gebruiken in één U-Turn Studio-project, wat voorheen meerdere koppelingen en loops vereiste.

Daarnaast heb je nu de mogelijkheid om acties uit te voeren met het resultaat van een 'send'-component. Wanneer er bijvoorbeeld een fout optreedt nadat je iets naar AFAS hebt gestuurd, kun je in U-Turn Studio nieuwe acties uitvoeren op deze fout. Ook als je in een andere applicatie een record aanmaakt en bijvoorbeeld een ID terugkrijgt van het gecreëerde record, kun je direct binnen U-Turn Studio acties ondernemen met dit ID.

U-Turn Studio is volledig onafhankelijk van de bestaande koppelingen en apps zoals je die nu kent in de U-Turn. Momenteel bevindt U-Turn Studio zich in de ontwikkelingsfase en wordt het getest als bètaversie. Als je nog geen toegang hebt tot deze bètaversie, zal de inhoud van U-Turn Studio nog niet zichtbaar zijn.

Onderdelen U-Turn Studio