U-Turn Studio Applicaties

Binnen U-Turn Studio heb je de mogelijkheid om data op te halen en om data te versturen. Voor het ophalen en versturen zijn Applicaties nodig, hierin leg je de informatie zodat verbinding met jullie applicatie gemaakt kan worden. Denk hierbij aan de basis URL, maar ook aan de eventueel benodigde autorisatie gegevens. Dit is tenslotte informatie die je slecht één keer vast wilt leggen.

Je kunt de applicaties vinden door in U-Turn Studio naar ‘Applicaties’ te gaan.

Er zijn verschillende typen applicaties die ondersteund worden in U-Turn Studio. Deze zijn te verdelen in:

Klik op een specifiek type applicatie voor meer informatie.

Nieuwe applicatie aanmaken

Wanneer je je in het applicatieoverzicht van U-Turn bevindt, kan je een nieuwe applicatie toevoegen door op de plus knop rechts bovenin te klikken.

Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een popup met daarin alle beschikbare typen applicaties.

Hier kan je een van de gewenste typen applicaties of voorgedefinieerde applicaties kiezen.

Klik op een specifieke applicatie voor meer informatie:

Applicatie bewerken

Je kan een bestaande applicatie bewerken door in het overzicht van je applicaties op een regel te klikken. Vervolgens zie je de eigenschappen en gegevens die je hebt ingevuld bij het aanmaken van de applicatie.