Skip to main content
Skip table of contents

U-Turn Studio koppelingenoverzicht

Wanneer je in het menu aan de zijkant onder U-Turn Studio op ‘Koppelingen’ klikt, zie je het overzicht van alle U-Turn Studio koppelingen binnen jouw omgeving. Hier kan je kiezen om een koppeling te openen door erop te klikken, of om met de plus (+) in de rechter bovenhoek een nieuwe U-Turn Studio koppeling aan te maken.

image-20240522-072316.png

Aan het einde van de regel is nog een menu beschikbaar door op de drie puntjes (…) te klikken. Hier heb je de optie om de koppeling te kopiëren (dupliceren) of om deze te verwijderen.

Map toevoegen

Je kan een nieuwe map toevoegen door in de tree aan de linkerkant van het koppelingenoverzicht met de rechtermuisknop te klikken. Vervolgens kies je ‘Toevoegen folder’ om een nieuwe map aan te maken. Dit kan op elk gewenst niveau, dus ook in een andere map.

image-20240522-072720.png

Wanneer je een map hebt toegevoegd kan je deze hernoemen door met de rechtermuisknop te klikken op de map. Je krijgt nu een menu te zien met meerdere opties. Kies voor ‘Hernoemen’ om de map een nieuwe naam te geven.

image-20240522-072834.png

Koppeling kopiëren

Je kan een koppeling kopiëren door in het koppelingenoverzicht met de rechtermuisknop te klikken op een koppeling. Vervolgens kies je ‘Kopiëren’ om een kopie van de koppeling te maken. De kopie zal gemaakt worden in dezelfde map als waar de originele koppeling zich bevindt.

image-20240522-074509.png

In dit menu is ook de optie ‘Verplaatsen naar folder’ aanwezig. Met deze optie kan je de koppeling naar een gewenste map verplaatsen.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.