Apps

Apps zijn applicaties waarmee de U-turn kan communiceren. Door dit op een centrale plek vast te leggen, kan het ook op deze centrale plek onderhouden worden (en niet op meerdere plekken in de U-turn). Daarnaast kan er eenvoudig een aanpassing worden gemaakt (bijvoorbeeld App overzetten van Test naar Productie waardoor alle koppelingen direct naar productie over zijn).

Na het selecteren van de menu optie ‘Apps’ in het navigatiemenu aan de linkerkant wordt een sub-menu getoond met beschikbare apps.

De apps die ondersteund worden zijn: