Prijzen U-turn

Voor het gebruik van de U-turn wordt per koppeling betaald. Een koppeling staat gelijk aan 1 regel in het koppelingen overzicht.

Licentie type

Rekenkracht/Geheugen

Prijs per maand (1)

Standard licentie

Normaal

EUR 41,00

1. indien gebruikt in periode

De U-turn wordt alleen gefactureerd indien er in een maand gebruik van gemaakt is.

De meeste gebruikers zullen voldoende hebben aan de normale rekenkracht. Wil je echter meer rekenkracht hebben om zaken te versnellen of omdat je veel data gebruikt, kijk dan naar de geavanceerde opties en bijbehorende prijzen.