Inloggen

Via het inlogscherm kun je toegang krijgen tot jouw organisaties en omgevingen.

Vul hiervoor je e-mail en wachtwoord in en vink indien je dat wenst het veld ‘Ingelogd blijven?’ aan.

Indien je voor jouw account ingesteld hebt dat je gebruik wilt maken van 2-factor-authentication krijg je eerst nog het scherm om de 2-factor code in te vullen. Open je authenticator-app en neem de 2-factor code daaruit over om de inlog af te ronden.