Toegang geven aan U-turn IP adres (IP Whitelisting, netwerk toegang)

Wil je de U-turn met jouw applicatie laten communiceren, dan zal dit veelal beveiligd zijn met een gebruikersnaam en wachtwoord, token of een andere beveiligings oplossing.

Wat echter als deze gegevens in verkeerde handen vallen? Dan zou het fijn zijn als er nog een extra beveiliging is. Dit kan je doen door naast de bovengenoemde beveiliging ook nog alleen het IP adres van de U-turn toegang te geven tot de applicatie of API/webservice.

Het volgende IP adres wordt door de Mooqe U-turn gebruikt om naar buiten te communiceren. Dit is daarom het IP adres dat toegang moet hebben tot de service waarmee gecomuniceerd wordt.

34.91.237.115

Wanneer dit adres later wordt toegevoegd (nadat de U-turn in gebruik is) kan dit leiden tot een verstoring. Zorg dat dit goed getest wordt nadat de wijziging is doorgevoerd.