Koppeling(en) exporteren

Koppelingen kunnen geëxporteerd en geïmporteerd worden. Je kan koppelingen exporteren door de gewenste koppelingen aan te vinken, vervolgens komt is de Export knop beschikbaar om koppelingen te exporteren.

Wanneer je op de export knop klikt zullen de geselecteerde koppelingen geëxporteerd worden. De export resulteert in een .zip bestand, met hierin de definitie van mappen (mits aangevinkt voor export), koppelingen en gebruikte applicaties in de koppelingen.

Het is mogelijk om koppelingen en mappen te exporteren. Wanneer je een map selecteert om te exporteren zullen ook alle mappen en koppelingen die zich in die map bevinden geëxporteerd worden.

Geëxporteerde koppelingen kunnen alleen in U-Turn Studio geïmporteerd worden. Het is niet mogelijk om geëxporteerde koppelingen buiten U-Turn Studio te gebruiken.