FTP

FTP (File Transfer Protocol) maakt het mogelijk om bestanden uit te wisselen tussen een server en de U-turn. Vanuit een andere applicatie of manueel, kunnen bestanden op de FTP server gezet worden. De U-turn kan de bestanden vervolgens ophalen en verwerken.

Wanneer je files van een FTP locatie als bron van een koppeling wilt gebruiken of resultaten van een koppeling naar een FTP locatie wilt wegschrijven moet je hiervoor de FTP connectie definiƫren.

Als je via het navigatie menu naar Apps gaat en vervolgens kiest voor FTP kom je in het overzicht scherm terecht waar alle gedefinieerde FTP verbindingen in een tabel getoond worden. Hier kun je nieuwe FTP verbindingen toevoegen en bestaande FTP verbindingen bewerken of verwijderen.

Zorg er wel voor dat je al in de juiste organisatie en U-turn omgeving zit voordat je een FTP verbinding gaat toevoegen, want de FTP verbinding wordt alleen toegevoegd aan de U-turn omgeving waar je je in bevindt op het moment dat je de FTP verbinding toevoegt.

Mocht je inmiddels veel FTP verbindingen gedefinieerd hebben en het overzicht kwijt zijn dan bestaat er ook nog de mogelijkheid om een FTP verbinding te zoeken d.m.v. de filter opties in de header van het overzicht.

Zie FTP verbinding toevoegen/bewerken voor informatie over het toevoegen en bewerken van een FTP verbinding.