De bijlage wordt niet opgehaald uit AFAS Profit

Wanneer je gebruikt maakt van het ophalen van bijlage binnen een dataset of via het type koppeling ophalen bijlage, kan het voorkomen dat de bijlage niet wordt gevonden. Controleer dan de volgende instellingen in AFAS Profit:

AppConnector rechten

Kijk in AFAS Profit via:

Algemeen → Beheer → AppConnector

Open de AppConnector waar je binnen de U-turn gebruik van maakt

Zorg dat op het tabblad Connectoren de “AppConnectorSubject” is toegevoegd.

Rechten voor de gebruiker in AFAS Profit

Ga in AFAS Profit naar de Autorisatie tool via:

Algemeen → Beheer → Autorisatie tool

Zorg dat de gebruiker die je gebruikt binnen de U-turn (aan welke de aangemaakte token vast zit) de juiste rechten heeft. Controller o.a. de filters van de dossiers.