Formules/Expressies/Berekening

De U-turn kent op verschillende plekken in de software de mogelijkheid gebruik te maken van berekeningen. Enkele voorbeelden waar dit gebruikt kan worden zijn:

De formules dienen in de Python syntax samengesteld te worden.

Om zelf berekening te kunnen maken of logica te kunnen toepassen, kan gekeken worden op de volgende plekken:

Veel informatie over mogelijkheden met deze krachtige scripting taal kunnen online gevonden worden. Zoek op Python online

Binnen de scripting kan gebruik worden gemaakt van zogenaamde libraries/bibliotheken. Deze worden niet door de U-turn ondersteund. Gebruik van libraries gebeurd in Python via commando’s als “from .foo import Foo” of “import foo”