FTP applicatie

Binnen U-Turn Studio heb je de mogelijkheid om bestanden van een FTP server op te halen of er bestanden naartoe weg te schrijven.

Voeg minimaal het type, de server, poort, gebruikersnaam en wachtwoord van de FTP verbinding in en klik vervolgens op ‘Opslaan en testen’

Testresultaten

Wanneer je alle gegevens ingevuld hebt kan je klikken op ‘Opslaan en testen’. Wanneer de connectie succesvol is krijg je een overzicht te zien van de mappen en bestanden die op de opgegeven FTP server staan. Dit ziet er als volgt uit: