Typen applicaties

In U-Turn Studio kunnen verschillende typen applicaties vastgelegd worden.

Hierbij zijn al een aantal type applicaties gedefinieerd. Dit betekent dat je bijvoorbeeld alleen maar de gebruikersnaam en wachtwoord van de applicatie op hoeft te geven. De rest is al voor je gedaan. Makkelijker kan niet!

Mocht de voorgefinieerde applicatie er niet bij staan, kan je altijd een verbinding leggen door gebruik te maken van de API applicatie. Hiermee ben je helemaal flexibel om een verbinding te leggen met een webservice/API.

Zie hieronder de verschillende typen applicaties die we op dit moment kennen in de U-Turn.