Koppeling opslaan en publiceren

Binnen U-Turn Studio is het mogelijk om twee versies van een koppeling te hebben: een concept en een gepubliceerde versie.

Concept

De conceptversie is de versie waarin je aan het werk bent. Deze versie kan je handmatig uitvoeren, maar kan niet uitgevoerd worden via een schema.

Wanneer je vanuit het koppelingsoverzicht een koppeling opent wordt standaard het laatste concept geopend, tenzij je deze al gepubliceerd hebt. Dan zal de gepubliceerde versie geladen worden.

Een concept opslaan kan door op de knop ‘Concept opslaan’ te klikken. Wanneer je klaar bent met het bouwen van de koppeling en deze daadwerkelijk in gebruik wil gaan nemen, publiceer deze dan door op de knop ‘Publiceren’ te klikken.

Gepubliceerde versie

Een gepubliceerde versie kan via een schema uitgevoerd worden. Wanneer de koppeling naar tevredenheid gebouwd is, publiceer deze dan. De nieuwe gepubliceerde versie zal vanaf nu via het schema uitgevoerd worden.