Bewerken omgeving

Aan het einde van iedere regel in de omgeving tabel, staan 3 puntjes. Vanuit dit menu kunnen extra acties op de omgeving worden uitgevoerd. De volgende extra acties zijn beschikbaar op een omgeving:

Bewerken

Zie Aanpassen omgeving

Gebruiker toevoegen

Zie Gebruiker toevoegen

Toon gebruikers

Zie Toon gebruikers

Verwijderen

Door het kiezen van deze actie zal na het geven van een bevestiging de omgeving (en bijbehorende koppelingen) verwijderd worden.

Door een omgeving te verwijderen, heeft niemand meer toegang tot de koppelingen. Doe dit dus alleen als je zeker bent dat de omgeving weg mag.