Een koppeling kan uitgeschakeld worden. Wanneer deze uitgeschakeld is is het niet meer mogelijk om de koppeling uit te voeren, totdat de koppeling via dezelfde optie weer ingeschakeld wordt.
Uitgeschakelde koppelingen worden niet meer getoond in het dashboard.