AFAS Profit

Binnen dit type applicatie leg je een AFAS omgeving vast door middel van het omgevingsnummer en de token.

Na het invullen van alle gegevens klik je op ‘Opslaan en testen’. Vervolgens worden de Get- en Updateconnectoren opgehaald die in AFAS vastgelegd zijn voor de token.

Het is voor U-Turn Studio niet meer noodzakelijk om GetXMLSchema toe te voegen in de app connector. Gebruik je dezelfde app connector voor traditionele koppelingen en U-Turn Studio projecten, zorg dan dat je GetXMLSchema nog wel aan je app connector toevoegt, anders kan je de get- en updateconnectoren niet meer benaderen in oude koppelingen.