Bestemming Email

Door in de lijst met bestemmingsopties te kiezen voor “Email”, krijg je al jouw meldingsgroepente zien.

Door op de plus te klikken, wordt 1 van de groepen toegevoegd.

Wanneer je een email groep hebt toegevoegd, kan je door op het potloodje te klikken aanpassen wat het onderwerp en body zijn. Je kunt hier ook HTML in gebruiken waardoor je een specifieke mail krijgt.

Een voorbeeld van een Body met HTML is:

PY
'Beste collega, <br><br> <b>Dit gedeelte is dik gedrukt</>'

Door online te zoeken op de HTML syntax, kunnen veel voorbeelden en de werking gevonden worden.