Foutmeldingen insturen AFAS Profit

Wanneer je gegevens naar AFAS Profit toestuurt, kunnen er fouten ontstaan. Dit heeft veelal te maken met de eisen die AFAS stelt aan de kwaliteit van de data. Hieronder staan enkele voorbeelden.

Updateconnector naam

Foutmelding

Mogelijke oplossing

Dossieritems toevoegen, wijzigen en verwijderen (UpdateConnector KnSubject)

The foreignkey does not exist in the database. FieldId=Organisatie/persoon, ForeignkeyId=KnBcn_S

• Je stuurt de organisatie of persoonscode in bij de bestemming. Bijvoorbeeld Type bestemming 3, met een Persoonsnummer (BcCo). Je moet hier het interne persoons ID gebruiken (BcId)