Toevoegen/bijwerken/verwijderen AFAS Profit

De koppelingstypes ‘Toevoegen aan AFAS Profit’, ‘Bijwerken in AFAS Profit’ en ‘Verwijderen uit AFAS Profit’ zijn bedoeld om data in AFAS Profit te beheren.

Bij de eigenschappen van de koppeling is het van belang om linksonder het veld ‘Basis versie’ uit te zetten, hierdoor komen een aantal extra opties beschikbaar voor het type bron dat je kan toevoegen.

Deze type koppelingen ondersteunen de algemene functionaliteiten Naam, Parameters, Verzamelen, Bewerken, Schemaen Melding, maar hebben specifieke schermen voor de volgende functionaliteiten:

Koppelen

Lees hier alles over het koppelen bij deze koppeling types.

Opties

Lees hier alles over de opties bij deze koppeling types.