Verplaats bestand op FTP (MoveFileOnFTP)

Wanneer je met het component Maak bestand op FTP (SendFileToFTP) een bestand hebt gemaakt met te verwerken bestanden kun je dat bestand vervolgens gebruiken om de bestanden in de lijst te verwerken in een andere koppeling.

Afhankelijk van de verwerking kun je dan met dit component de verwerkte bestanden verplaatsen naar een andere locatie op een FTP-server.

Nadat je het component toegevoegd hebt selecteer je als eerste de dataset die gebruikt moet worden en geef je een omschrijving op.

Daarna selecteer je de FTP-verbinding en het path op de FTP-server waar de verwerkte bestanden staan.
Vervolgens gaan we aangeven wat het bestandsformaat, de bestandsnaam en de doel locatie voor het te verplaatsen bestand is. Aangezien dit voor ieder bestand mogelijk anders zou kunnen zijn hebben we in de dataset hier aparte berekende kolommen voor toegevoegd.

Het veld ‘Path op FTP server’ is een formule veld, waardoor je ook o.b.v. parameters en andere formules het te gebruiken Path kunt bepalen.